Prodej vily 473 m², Stříbrná Skalice

8 000 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Unikátní příležitost stát se hradním pánem, protože "hrad" na břehu rybníku Propast v panství Hradce u Stříbrné Skalice je na prodej, a to včetně lesního pozemku o výměře 4.188m2. Tato romantická vila umístěná ve skalnatém lesním terénu nabízí dispozici 7+1, kdy nejmenší pokoj má výměru 26,12 m2. Tři obrovské otevřené terasy nabízí romantické výhledy přes rybník dále do krajiny. Garáž pro dva osobní automobily a v neposlední řadě i věž pro zakletou princeznu.

Původní vila z roku 1938 došla v nedávné minulosti (2018-2022) zásadní obnovy vnitřních prostor. K bydlení je aktuálně připraven obývací pokoj a dvě samostatné ložnice. Jedna z ložnic disponuje samostatným sociálním zařízením, které je však možné dobudovat i do druhé ložnice. V devadesátých letech došlo k mohutnému rozšíření suterénu a jeho propojení s vilou. Vyrostla tak garáž pro dva osobní automobily, samostatný obytný pokoj v mezipatře, ze kterého je přímý vstup na spodní terasu a do vily, technická místnost. Díky této přístavbě vznikla u domu také soustava teras, na které můžete s klidným srdcem umístit i bazén. Přístavbou dům získává další tři samostatné pokoje. K vylepšení v původní vile došlo u elektrického vedení, rozvodů vody, topení a kanalizace. Většina oken byla vyměněna za nová plastová.
K přístavbě domu je vydáno platné stavební povolení, je tedy již na novém majiteli, jakým způsobem přístavbu dokončí.

Tento naprosto jedinečný dům nabízí ideální prostředí pro milovníky přírody a aktivního odpočinku. Okolí je bohaté na možnosti sportovního rybolovu, houbaření a procházky v okolních lesích. O jídlo se postará vyhlášená restaurace "hned za rohem". Hledáme hradního pána, který bude ochoten dokončit, co již bylo započato, ocení atmosféru a prostředí. Cítíte-li se být hradním pánem nebo paní neváhejte se na mne obrátit a dohodnout si prohlídku.

Základní údaje

Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Místní zdroj
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Balkóny Terasa
Zdroje vody Místní zdroj
Parkování Garáž
ID nemovitosti 46
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 4 376 m²
Plocha užitná 473 m²
Plocha zastavěná 290 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

TOP MAKLÉŘKY

Sdílet nemovitost

TOPlist