Prodej vily 500 m², Hrusice

Cena na dotaz

info v RK, včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme bývalý penzion u Hubačovského rybníku s přidruženými budovami v oblíbené, často turisty navštěvované obci Hrusice. Penzion se skládá celkem ze třech nemovitostí, které mají celkově užitnou plochu 500m2:

Hlavní budova má cca 360m2 je zkolaudovaná v tuto chvíli jako objekt určený k bydlení pro rekreační využití a má samostatné popisné číslo. V této budově byla v prosinci v roce 2021 dokončena celková rekonstrukce střechy, včetně výměny potřebné konstrukce a dodání nové střešní krytiny. Budova je ve stavu vhodném k rekonstrukci. Jejím ideálním využitím by byl penzion, nebo větší vila pro rodinu. Tato budova má výhled na Hubačovský rybník, který se nachází od hranice pozemku cca 50m.

Dále nalezneme v objektu vedlejší budovu – menší domek s garáží s číslem popisným, který je zkolaudovaný jako nemovitost k bydlení. Předchozí využití bylo ubytování pro správce objektu. Jedná se o patrovou budovu, ve které se nachází bytová jednotka, prostorná garáž se zázemím a sklad včetně obytné střechy. Tato budova je vhodná k rekonstrukci, má velký potenciál k vybudování menšího RD, který je již zkolaudován.

Třetí budova nemá již číslo popisné, dle kolaudace je uváděna jako pomocná budova, která byla využívána jako sauna. V přízemí je místnost s až čtyřmetrovými podhledy, dále se zde nachází wc a v patře je mezonetová bytová jednotka, která se skládá z předsíně, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, koupelnou se sprchovým koutem a dále pak do ložnice se střešním okýnkem vedou mlýnské schody.

Tento soubor objektů se nachází na rozsáhlém rovinatém pozemku o velikosti cca 1500m2. Pozemek je oplocený a má ze dvou stran možnost výjezdu, dále pak branku ke vstupu přímo k rybníku.

Nemovitost je připojena na elektřinu. Má třífázový elektroměr. Má vlastní studnu a nádrž na plyn včetně rozvodů do všech budov. Odpad se řeší jímkou.

Jedná se o unikátní příležitost vybudovat velké rodinné sídlo v přírodě s výhledem na krásný rybník a s velmi pohodlným dojezdem do Prahy přes dálnici. Nemovitost se nachází cca 3 minuty od obce Mirošovice. Nebo se tu nabízí možnost vybudování a dotažení rekonstrukce objektů pro rekreační využití včetně dostatečné ubytovací kapacity, viz. Původní plánky penzionu. Anebo do třetice je možnost využití tohoto objektu pro malý developerský projekt, který by v průběhu rekonstrukce vytvořil menší jednotky k bydlení.
Třída energetické náročnosti se právě připravuje, z toho důvodu je v inzerci uveden G - mimořádně nehospodárná.

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky, Právní servis
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 1742040
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 1 500 m²
Plocha užitná 500 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist