Prodej vily 557 m², Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

32 450 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Dům z roku 2003, který se po všech stránkách vymyká konvenčnímu bydlení. Rozlehlou stavbu obklopuje pozemek o ploše bezmála 4.000 m2 bez jediného přímého souseda, který poskytuje absolutní soukromí a ukrývá stavbu mezi řadu vzrostlých stromů špičkově udržované zahrady. Z ulice si domu sotva všimnete, o to větší je pak překvapení za branami pozemku. S podlahovým topením, klimatizacemi a chytrou domácností splňuje dům soudobé požadavky na komfort.

Stavba prošla v letech 2016 - 2018 zásadní rekonstrukcí interiéru, jehož neotřelé pojetí dostalo na starost polské designérské studio. Řešil se doslova každý koutek, přičemž k dokončení zůstává kuchyňská linka a část domu s wellness. To poskytuje velký vnitřní bazén, saunu a také místnost pro posilovnu. Ostatně volnému času je v domě věnována velká pozornost, nechybí totiž ani gentlemanský či dámský koutek v herně s vlastní vzduchotechnikou, kde si v klidu můžete vychutnat třeba váš oblíbený doutník.

Ačkoliv se nejedná o stavu jinou, než vpravdě maximalistickou, v žádném případě to nekřičí do širého světa. Umístění mimo hlavní zástavbu znamená klid a naprostou pohodu, kterou poskytuje skvěle vypadající vzrostlá zahrada, na které vás mimo grilovacího domku čeká také vlastní rybníček. Pozemek o ploše 3.773 m2 je opravdový unikát s mnoha kouzelnými zákoutími, která budete obdivovat i ze samotného domu. Stavba totiž hojně pracuje s velkou prosklenou plochou, která dominuje zejména části s jídelnou. Ta je otevřená až do střechy, což umožnilo řešení horní chodby prostřednictvím galerie.

V horních podlažích, která jsou od sebe odskočená o půl patra, vás čekají dvě zóny. V jedné části dětské ložnice s místností pro posilovnu (nyní herna), ve druhé pak masterbedroom a pokoj pro hosty. Hlavní ložnice (s terasou) a hostinský pokoj se svými koupelnami, dětské pokoje (s balkony) pak s koupelnou sdílenou. Propojeny jsou šatnou, která nechybí také u vstupní chodby domu. Suterén domu potěší prakticky zaměřené. Skutečně velká technická místnost s prádelnou a velká garáž, kam se bez potíží vejdou dvě auta i malá dílna. Nechybí ani půda.

Z hlediska komfortu nabízí dům naprosto soudobou úroveň. Klimatizace, podlahové topení, venkovní stínění i vestavěné audio. Vše pohodlně ovládáte přes systém chytré domácnosti. Neobyčejný dům pro neobyčejně náročné, který poskytuje komplexní zázemí od A do Z. Pokud vás o této nabídce zajímá více informací, plánky, spotřeby nebo detailnější popis, rád vám pošlu odkaz na web domu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6649
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 3 773 m²
Plocha užitná 557 m²
Plocha zastavěná 429 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist