Prodej rodinného domu 110 m², Šestajovice

13 900 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

To pravé ořechové. Tedy pokud patříte do klubu těch, kdo balancují na pomezí bytů a domů. Byt je málo, ale velký dům znamená velké starosti. Řešením, které vám bude po chuti, může být tento špičkově udržovaný kompaktní bungalov, jehož plocha je 110 m2 bez garáže (dalších 40, celkem tedy 150 m2). Jeho doménou je mimo skvělého stavu také pozemek s mimořádnou mírou soukromí.

Dům byl zkolaudován v roce 1998 a za dobu své existence má teprve druhého majitele, což znamená perfektně známou historii a především opravdu ukázkovou údržbu. Do domu je možné se nastěhovat okamžitě a bez investic. Netrpí klasickými nemocemi bungalovů, kterými jsou zpravidla malé obýváky nebo absence garáží.

Obytný prostor nabízí totiž parádních 46 m2, ve kterých propojuje obývák, jídelnu (10 m2) a kuchyni (8 m2). Zejména v letních měsících pak oceníte přímý vstup na velkou zastřešenou terasu, která je orientovaná na západ, tedy směrem k bazénu. Dům je dvěma na sebe navazujícími chodbami rozdělen do dvou sekcí, hostinský pokoj či pracovna jsou přístupné mimo soukromou část domu se zbytkem ložnic.

Ložnice jsou v součtu 3, velikosti od 10 do 16 m2. Koupelna je od toalety oddělená, u kuchyně nechybí komora (špajzka) a na konci chodby s velkou vestavěnou skříní nechybí ani místnost pro botník. Dvě auta pohodlně zaparkujete do velké garáže, která má nad sebou k dispozici také půdu.

Jednou z nejlepších vlastností domu je pak samotný pozemek. S plochou 601 m2 je tak akorát velký, aby se na něj vešel bazén, místo pro parking dalších dvou aut a zbylo místo na záhonky nebo pěstěné stromy. Tím nejlepší je pak zelená hradba, kterou po obvodu celého pozemku tvoří živý plot. Naprosté soukromí, nikdo k vám neuvidí (ostatně posuďte na fotce z dronu), Zajímá vás víc? Rád vám poskytnu odkaz na web s dalšími informacemi, plánkem a podobně. Virtuální prohlídka je k dispozici pouze konkrétním zájemcům.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 6655
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 601 m²
Plocha užitná 110 m²
Plocha zastavěná 138 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist