Prodej rodinného domu 219 m², Jenštejn

16 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím Vám novostavbu rodinného domu v obci Jenštejn, Praha východ. Dům se zastavěnou plochou 141m2 o dvou nadzemních podlažích a dispozicí 5+kk na vlastním pozemku o celkové výměře 354 m2 poskytuje vše pro moderní bydlení.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna se sprchou, samostatná toaleta a technická místnost s možností umístění pračky a sušičky.
V patře jsou dvě velké ložnice a prostorná šatna, která svou výměrou a dostatečným prosvětlením střešním oknem nabízí využití jako kancelář nebo další ložnice.

Dům je vybaven tepelným čerpadlem voda/vzduch pro vytápění, které je rozvedeno po domě radiátory, ale také podlahovým vytápěním, což v součtu s kvalitním zateplením fasády činí tento dům energeticky nenáročným.
Na podlahách je moderní vinylová krytina, kuchyňský kout je vybaven moderní kuchyňskou linkou s kvalitními vestavnými spotřebiči, v koupelnách jsou použity velkoformátové obklady a dlažba.
Dále je dům napojen na všechny sítě v obci - el. energie, obecní vodovod a kanalizace. Sedlová střecha je v moderní antracitové barvě se střešními betonovými taškami. Dešťová voda je svedena do zádržných nádob k dalšímu využití pro údržbu zahrady.

Vjezd na pozemek je z obecní komunikace a lze zde zaparkovat pohodlně 2 vozy, oplocení tvoří podezdívka s dřevěnými dílci. Ze zahrady je vstup do technické místnosti, kde je umístěné tepelné čerpadlo a zásobník pro ohřev teplé vody a lze ji využít k uschování zahradní techniky i zahradního nábytku v zimním období.

Malebná obec Jenštejn se nachází v těsné blízkosti Prahy, vzdálené cca 20 minut jízdy autobusem č. 378 k metru a Obchodnímu centru Letňany, kde najdeme kina, sportoviště, Zimní stadion, PKV výstaviště nebo autobusem č. 376 na Černý Most se stejně rozvinutou obchodní a sportovní infrastrukturou (OC Černý Most, Makro, IKEA, XXXLux, Golfové hřiště aj.)

Přijďte se přesvědčit a malebnosti této obce.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2142065
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 354 m²
Plocha užitná 219 m²
Plocha zastavěná 141 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist