Prodej rodinného domu 92 m², Horoušany

8 990 000 Kč

+ provize RK

Nemovitosti nabízí

Help Service Reality s.r.o.

Praha, Kaprova 42/14

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Krásný řadový dům před kolaudací se zahradou, venkovním parkováním a navíc s perfektním dojezdem do Prahy.

Co musím zdůraznit hned na začátek je výhodné převzetí hypotečního úvěru s nízkou úrokovou sazbou 2,29% u Komerční banky. Celková výše hypotečního úvěru je nyní 6.1mil a zbývající částku můžete dofinancovat z vlastních zdrojů s možností si vzít např. druhý hypoteční úvěr. Tyto další informace vám rád vysvětlím telefonicky, nebo na prohlídce.

Dispozice domu 4+kk je rozložená ve dvou podlažích a dům je navržen se dvěma koupelnami v každém patře. Dále byli navrženy dvě varianty vytápění z nichž první je elektrokotel s podlahovým vytápěním v přízemí a v patře budou řešená topná tělesa. Druhá varianta je možnost vytápění krbovými kamny a správná volba kamen vám zaručí nadstandardní ohřev celého domu.

Výhodou domu ve stavu před kolaudací (11/23) je, že si můžete vybavení a materiály domu navrhnout, upravit samy - např. si zvolit správný dekor, barevnost, jakost - prostě takřka vše. Cena samozřejmě zahrnuje dokončení domu s nadstandardním vybavením, ale co člověk, to vesmír, takže tady je ještě možnost zcela otevřená.

Na dům bude navazovat zahrada, kde si můžete vybudovat pergolu, bazén a také je v projektu domu navrženo jedno venkovní parkovací stání.

Za mě je tato obec Horoušany perfektně situovaná vzhledem k dojezdovým vzdálenostem např. Praha - mě to trvalo cca 20min. V blízkosti jsou Úvaly, Říčany, Český Brod. Dům se nachází na okraji obce v budoucí klidné zástavbě řadových domů.

Jsem pro vás na telefonu i o víkendu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti F2311
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 392 m²
Plocha užitná 92 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Help Service Reality s.r.o.

Praha, Kaprova 42/14

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist