Prodej rodinného domu 337 m², Brandýs nad Labem-Stará Boleslav

11 900 000 Kč

Nemovitosti nabízí

Myjsmereality.cz

Znojmo, Rudoleckého 858/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Prostorný rodinný dům s bazénem, saunou, garáží a malebnou zahradou stojí v klidné vedlejší ulici Brandýsa nad Labem. Variabilní dispozice domu poskytuje neomezené možnosti využití. Zde můžete snít o dvougeneračním domě s oddělenými vchody, o rozdělení na 2 samostatné bytové jednotky nebo zkombinovat bydlení s podnikáním. Nabízí se ideální příležitost k vlastní rekonstrukci a úpravě dispozice s neomezenými možnostmi.

Interiér původní zástavby v přízemí tvoří předsíň, chodba, světlá obývací místnost, kuchyň, prostorná ložnice, toaleta a spíž. Největším lákadlem je však přistavěný relaxační prostor, který navazuje na přízemí původní části. Zde se nachází bazén, infrasauna, koupelna, samostatná toaleta, odpočinková místnost/pracovna a šatna. Druhé podlaží domu je vyhrazeno pro soukromí a odpočinek. Dispozice 2.NP se skládá ze tří velkorysých ložnic, koupelny s toaletou a disponuje přípojkou vody i odpadu pro vybudování kuchyně a samostatné bytové jednotky. V suterénu nalezneme technickou místnost s kondenzačním plynovým kotlem, který zajišťuje teplo a ohřev vody v zásobníku, kterou též ohřívají solární panely. Vedle domu stojí garáž a na bazén navazuje zemní sklep 12 m2, nad kterým se rozprostírá slunná terasa vybavená krbem s udírnou. Z terasy vás okouzlí krásný výhled na zahradu s jezírkem. Na okraji zahrady stojí kůlna a na pomezí nové a původní zástavby zastíněná dlážděná terasa.

Tento dvougenerační dům nabízí ideální prostor pro rekonstrukci podle vašich individuálních představ. Má nová plastová okna i vchodové dveře, po celé šířce domu s výhledem na zahradu je příprava pro balkóny, bazén je vybaven odvlhčovačem, okna venkovními žaluziemi a vodu ohřívají solární panely. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - obchodní centra, škola, školka, zdravotní středisko, autobusová i vlaková zastávka.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti LU2403
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 535 m²
Plocha užitná 337 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Myjsmereality.cz

Znojmo, Rudoleckého 858/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Myjsmereality.cz

Sdílet nemovitost

TOPlist