Prodej bytu 3+kk 76 m², Odolena Voda

8 450 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem nadstandardního bytu 3+kk o velikosti 76 m2, jehož součástí je impozantní rohová zahrada o rozloze 175 m2. Tato nemovitost se pyšní svou polohou v nově dokončeném rezidenčním projektu U Lesa situovaném v klidné a zelení obklopené lokalitě, která zaručuje komfortní a harmonické bydlení.

Byt se odlišuje od standardní nabídky developera zejména nadčasovým designem použitých zařizovacích předmětů. Návrhy i realizace byly vytvořeny pod taktovkou předního architekta designového studia, což zaručuje jedinečný a neopakovatelný charakter vašeho nového domova. Každý detail byl promyšlen tak, aby splňoval nejvyšší estetické i funkční nároky. Krásná dlažba, nadstandardní sanita či stylové interiérové dveře a obložky jsou jen začátkem toho, co vám tato nemovitost nabízí.

Byt splňuje nízkoenergetických požadavky díky úspornému rekuperačnímu systému a izolačních trojskel ve všech oknech, což vám zajistí vysoký komfort bydlení s minimálními provozními náklady.

Jihozápadní orientace zahrady zaručuje dostatek slunečního světla a prostor pro odpočinek, zábavu nebo pěstování vlastní zahrádky. Pro praktické uskladnění věcí slouží prostorná komora - šatna přímo v bytě.

Pro ty, kteří si přejí byt dokončit "na klíč", je možné realizovat interiér dle uvedených vizualizací. Rádi vám poskytneme informace o nákladech na dokončení bytu.

K nemovitosti náleží parkovací stání v bezpečném přízemí domu, což oceníte při svém každodenním návratu domů. Nejen pro rodiny s dětmi je bonusem společná kolárna/kočárkárna, hned vedle vašeho stání. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s dotekem luxusu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku, abyste si mohli takto výjimečný byt prohlédnout na vlastní oči. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy, zavolejte nám ještě dnes.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14441023
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 76 m²
Patro 1
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist