Prodej stavební parcely 911 m², Vyžlovka

Cena na dotaz

info v RK, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte klidné místo pro stavbu svého domu? Máme pro vás ideální nabídku krásného rovinatého pozemku v obci Vyžlovka, který se nachází v původní zástavbě s milými sousedy.

Pozemek je přístupný po příjezdové cestě v podílovém spoluvlastnictví, stranou od hlavní silnice, díky čemu se váš nový domov stane oázou klidu. Územní plán této malebné obce ležící na půli cesty mezi Říčany a Kostelcem nad Černými lesy umožňuje výstavbu rodinného domu s obytným podkrovím se zastavěností 30%, což je pěkných 273 m2. Kanalizace i obecní vodovod jsou již přivedeny na pozemek, elektrická přípojka na vás čeká na hranici příjezdové cesty, takže připojení sítí bude jednoduché.

Lokalita je vyhledávaná pro bydlení i rekreaci, a to jen 30 km od Prahy. Obklopení hlubokými lesy a několika rybníky zaručuje zdravé ovzduší a klid. V blízkosti se nachází národní přírodní rezervace Voděradské bučiny, která nabízí malebnou kopcovitou krajinu, ideální pro letní turistiku, cyklistiku i zimní běžkování.

Obec Vyžlovka je plně začleněna do Pražské integrované dopravy a nabízí veškerou občanskou vybavenost. Rodiny s dětmi uvítají přítomnost školky i základní školy, osobně mohu doporučit příjemnou pizzerii či několik dalších restaurací. Místní komunita je velmi aktivní a pořádá pravidelné kulturní a sportovní akce, dětské dny, posvícení či výlovy rybníků.

Tento pozemek je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout ruchu velkoměsta a hledají klidné a příjemné prostředí pro svůj nový domov. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14433735
Plocha pozemku 911 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist