Prodej stavební parcely 1801 m², Říčany

23 330 154 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme stavební pozemek pro bydlení, pozemek má vybudované přípojky vody a kanalizace (SMLUVNĚ ZAJIŠTĚNÁ DODÁVKA VODY od vodárenské společnosti!!), přípojky elektřiny a plynu.
Pozemek je v nové exkluzivní rezidenční lokalitě Voděradská v Říčanech u Prahy.
Pozemek je pro všechny, kteří chtějí pozemek v klidnější části rezidenční lokality. Velikost pozemku nabízí možnost postavit dům o zastavěné ploše až 360 m2 s dalším příslušenstvím (bazén, garáž, …). Celá lokalita je určená pouze pro samostatně stojící rodinné domy.
Rezidenční lokalita je na okraji Říčan v klidné části města, a přesto je do centra města jen asi 20 minut pěšky a zároveň je od pozemku blízko dálnice do Prahy. Říčany jsou vzdálené do centra Prahy asi 20 km.
Stavební pozemek je připravený k okamžité výstavbě. Rezidenční lokalita Voděradská je kompletně hotová včetně asfaltových přístupových komunikací, chodníků, veřejného osvětlení a zeleně.
Rezidenční lokalita Voděradská je určena pro zástavbu samostatných rodinných domů. Zastavitelnost pozemku je stanovena na max. 20 %, což vzhledem k velikosti pozemku 1 801 m2 nabízí možnost velkorysého řešení stavby až 360 m2 zastavěné plochy. Dalších 15 % plochy je možné využít pro další stavby (např. bazén) a zpevněné plochy. Celková velikost pozemku nabízí velkolepé řešení pohodlného bydlení a relaxaci v klidné části Říčan.
Říčany jsou klidné město, 20 km jihovýchodně od Prahy. Město Říčany, jsou dlouhodobě hodnoceny, podle indexu kvality života, jako město s nejlepší kvalitou života v celé ČR.
Pozemek doporučujeme pro jeho polohu a atraktivitu lokality v Říčanech a možnost ihned stavět.
Kontaktujte makléře a zjistěte více informací!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 14233200
Plocha pozemku 1 801 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist