Prodej rodinného domu 140 m², Světice

Cena na dotaz

info v RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Rodinný dům ve Světicích u Říčan, Praha-východ. Dům je přízemní s obytným podkrovím s celkovou užitnou plochou 140 m2, je částečně podsklepen. Na dům navazuje garáž a menší dílna. V přízemí domu se nachází kuchyň, obývací pokoj, chodba, koupelna, WC a technická místnost. Podlahy v přízemí jsou z litého betonu. Po dřevěných schodech se vstoupí do obytného podkroví, kde jsou 2 samostatné pokoje, 2 samostatné úložné prostory a půda. Podlahy v podkroví jsou dřevěné. Střecha z pálené tašky byla položena v roce 2009. Okna v přízemí jsou dřevěná, v podkroví plastová. Dům je napojen na elektřinu, obecní kanalizaci a veřejný vodovod. Topení je zajištěno elektrokotlem a je možno topit i kotlem na tuhá paliva.
Jedná se o starší dům, který nebyl po dobu 2 let užíván. Je nutná rekonstrukce, která umožní novému vlastníkovi vytvořit si domov podle svých představ. Za domem je udržovaná zahrada o výměře 389 m2, jejíž součástí je kůlna. Dům se nachází v žádané lokalitě a klidné ulici Nad rybníčkem ve Světicích.
V okolí domu je veškerá občanská vybavenost a ze Světic u Říčan je výborné dopravní spojení do Prahy, autem cca 20 min., pravidelné autobusové a vlakové spoje na Prahu na Hl. nádraží cesta trvá 30 min.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 14232005
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 545 m²
Plocha užitná 140 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist